Legostad Klaver

Click here to edit subtitle

Blog - Actuele beursdeelname

view:  full / summary

27 oktober 2019 De Goorn

Posted by Martijn Klaver on September 29, 2019 at 3:05 PM Comments comments (0)

Zondag 27 oktober 2019 organiseert de Westfriese Modelspoorclub (de WMC) haar jaarlijkse modelspoor-beurs. Dit jaar zal het evenement plaats vinden in De Koggenhal in De Goorn, gemeente Koggenland. In deze sporthal van ruim 1200 mkan de modelspoorder en modelbouwer zijn hart ophalen.

De beurs is opgezet voor jong en oud, gewoon een aantal uurtjes genieten van modelbouw met de nadruk op modeltreinen. Zo kunnen kinderen zelf op diverse banen de treinen laten rijden en hun machinistendiploma behalen. Of bouwen met Lego om de modelbaan van Legostad Klaver aan te kleden.

Daarnaast staat er een keur aan modelspoorbanen in de meeste denkbare spoorbreedtes.
Ook de nieuwe in aanbouw zijnde N-baan van de WMC komt naar De Goorn. Dat geeft U als bezoeker de gelegenheid om te zien hoe een grote spoorbaan op een relatief kleine oppervlakte kan worden gerealiseerd.

De beurs is geopende van 10.00 - 16.00 uur op de locatie Dwingel 4, 1648 JM De Goorn

Legostad Klaver naar Groningen

Posted by Martijn Klaver on September 29, 2019 at 3:00 PM Comments comments (0)

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2019 komt Legostad Klaver naar Groningen! Wij nemen een groot deel van onze stad mee en ook 80 kilo Lego om lekker mee te bouwen. Wist je dat je deze dagen een mooie prijs kunt winnen voor je mooiste bouwwerk? Kom deze dagen langs en beleef een beurs vol leuke modelspoorbanen!

Op uitnodiging van Modelspoorclub Railrunners uit Groningen komen we naar Hanze Plaza om de beurs op te vrolijken met onze kleurrijke stad. De beurs kenmerkt zich met vele mooie modelspoorbanen, houten treinbaan en dus onze Legostad.

Kom dit meemaken in Hanze Plaza, beide dagen van 10.00 uur tot 16.00 uur. Hanze Plaza is gevestigd op de Protonstraat 16, 9743 AL Groningen.


 


Rss_feed